Програма


Модул 1. Първи стъпки

Период- октомври- ноември 2015 г.

Първият от 4-те модула на JUMP Project се нарича първи стъпки, защото благодарение на 4-те интересни обучения вие –  участниците, ще имате възможността да поставите началото на своето лично и професионално развитие, да се запознаете с част от лекторите и да бъдете ВДЪХНОВЕНИ! :)

 

Модул 2. Маркетинг

Период- декември 2015- февруари 2016 г.

Модул Маркетинг е насочен по- скоро към т.н. self marketing или маркетинг на личността. Тук ще се научите как да брандирате себе си и как да представяте продукта/услугите си в социалните мрежи и офлайн, по начин, който ще бъде запомнен.

Модул 3. HR

Период- март- април 2016

В модул HR ще поговорим за това как се правят запомнящи се автобиографии и мотивационни писма. На всички участници ще им бъдат направени снимки на място, които могат да използват за своите автобиографии. Освен това ще говорим за това какво можем и какво не можем да правим на интервю за работа, за да може да го спечелим, но и ще се научим как да работим заедно и в екип.

Модул 4. Продажби

Период- май- юни 2016

Модул Продажби ще ви научи как да си поставяте реалистични цели и как да преследвате тяхното постигане, как да преговаряте с клиенти и колеги, как да управлявате собствените си финанси и как да презентирате пред публика и да се справите със сценичната треска.

Имената на специалните ни гост лектори – собственици на бизнеси и доказани професионалисти с дългогодишен опит ще бъдат обявени съвсем скоро!