Ефективна комуникация


communication-between-two-people-31

От всички умения, които човек трябва да придобие, комуникацията е  може би най- важното. Възможността да общуваме ефективно с хората е предимство както в професионалния, така и в личния живот. Това е едно от основните изисквания на работодателите при избора на нов персонал. Комуникацията е една от ключовите компетенции, които се изискват на пазара на труда.

В това обучение в две части първо ще дискутираме как да комуникираме ефективно, как да сме в състояние да предаваме информация ясно и разбираемо, съзнателно да слушаме другите, да правим разлика между значително и незначително, да сме съпричастни с нуждите на останалите. Във втората част ще говорим за това как да четем невербални знаци, кои са издайническите части на тялото, как да четем телата на хората, ще разберем ролята на пространството и заобикалящата ни среда, ще обърнем внимание и на паралингвистиката.

Този тренинг е подходящ за всички, които искат да се научат да комуникират ефективно; за всички, които смятат че могат да постигнат още по- добри резултати в работата и в личния живот и за всички, които просто искат да научат повече по темата по един интерактвивен и различен начин.

Тренер– Венцислава Николова, основател на JUMP Project, HR експерт и докторант по Социално управление.

Условия за участие:

Цена– 30 лв на човек /с ДДС/. В цената са включени работни материали и напитки за освежаване.

Отстъпки– при записване на повече от 2-ма човека от една фирма- 10% отстъпка.
Начин на плащане– по банков път- Първа Инвестиционна Банка, IBAN: BG38FINV91501016456622, SWIFT: FINVBGSF (до ден преди събитието); в брой в деня на събитието (при предварителна регистрация); чрез Epay.bg- Клиентски номер (КИН): 9676661470;e-mail:jumpprojectbg@gmail.com

Място и дата на провеждане- при запитване

За записване за участие моля потвърдете на тел. 0897 655 285 или на e-mail- ventsislava.nikolova@gmail.com