Имейл етикет


 

email_1564x1080

Както и всеки друг вид кореспонденция, така и кореспонденцията по е-мейл е изключително важна за създаване на добро впечатление. В последните години технологиите ни дадоха възможност да получаваме и изпращаме е-мейли от нашите мобилни телефони и лаптопи и да отговаряме и изпращаме писмата още в движение. Динамичното ни ежедневие и мултитаскинга предразполагат за допускане на елементарни грешки, които може да ни струват много. Затова, независимо от средството за изпращане и времето, добрите маниери при е-мейл комуникация са задължителни.

Обучението засяга темите за избор на домейн и име, ясна комуникация, използване на ключови думи и избор на тема, организиране на групови имейли, акроними, поверителност, време за отговор, избор на шрифт, културни различния и други.След края на обучението участниците ще имат подобрени знания в сферата на имейл етикета и ще бъдат по- добри професионалисти в своята сфера.

Условия за участие:

Цена– 30 лв на човек /с ДДС/. В цената са включени работни материали и напитки за освежаване.
Отстъпки– при записване на повече от 2-ма човека от една фирма- 10% отстъпка.
Начин на плащане– по банков път- Първа Инвестиционна Банка, IBAN: BG38FINV91501016456622, SWIFT: FINVBGSF (до ден преди събитието); в брой в деня на събитието (при предварителна регистрация); чрез Epay.bg- Клиентски номер (КИН): 9676661470;e-mail:jumpprojectbg@gmail.com
Място и дата на провеждане- при запитване

За записване за участие моля потвърдете на тел. 0897 655 285 или на e-mail- ventsislava.nikolova@gmail.com